ŞANLIURFA / HALİLİYE - Hüsnü M.Özyeğin Ortaokulu

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ

Dilimizin zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda Bilen Oturur adlı eş anlam etkinliği yapıldı.Türk  büyüklüklerinden Yunus Emre' yi tanıyıp şairimizin dil ve anlam zenginliği ile tanıştı.Faaliyet kapsamında  "Gönül Çalab'ın Tahtı : Açıklamalı Yunus Emre Sözlüğü" öğrencilerle paylaşılıp afiş tasarım için çalışmalar başlatıldı.

ATAMIZI ÖLÜMÜNÜN 85. YIL DÜNÜMÜNDE SAYGI, MİNNET VE SÜKRANLA ANDIK

Kas

2022-2023 Eğitim öğretim yılında mezun olan öğrencilerimiz için okulumuzdan kendilerine anı olması için hatıra duvar resimleri çizerek onlara bu anları ölümsüzleştirmek ve okullarını unutmamaları için mezuniyet etkinlikleri düzenledik.

Kas

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMININ 100, YIL KAPSAMINDA OKULUMUZDA ÖĞRETMENLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE ÇOK BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLAMALARIMIZI YAPTIK

May

Okulumuzda düzenlenen resim sergisine yoğun katılım olmuştur. Katılan herkese teşekkür ederiz.

Ara

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik kapsamında okulumuz öğrencilerinin etkinlikleriyle okul gazetemiz hazırlanmıştır.

Ara

Okulumuz öğrencileriyle sinema etkinliği.

Ara

Yapılan yarışmanın finalinde  8L sınıfından Muhammed ŞIRKAT ile 8D sınıfından  Abdulcevad SAİD SAADO yaristilar. Birinci olan öğrencimiz Abdulcevad'a bisiklet hediye edilmiştir. Yarışmayı düzenleyen öğretmenlerimiz İbrahim Halil SARIKURT, Ali Altun ve Bilal KARATAŞ'a  ve katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.