ŞANLIURFA / HALİLİYE - Hüsnü M.Özyeğin Ortaokulu

5319524000
.
Adres
AHMET YESEVİ MAH. AÇIKSU CAD. HÜSNÜ M.ÖZYEĞİN ORTAOKULU BLOK NO 30/1A HALİLİYE / ŞANLIURFA
Vizyon
Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ilimizde bilinen ve tercih edilen okullarından biri olmayı hedef edinmiştir.
Misyon
Okulumuz açık kapı politikası izlenmektedir; başta velilerimiz olmak üzere isteyen herkes, okulumuzu ziyaret edebilir. Hüsnü M.Özyeğin Orta Okulu olarak, ailelerimizin katılımını gönülden desteklemekte, onlara kendilerini çocuk eğitimi ve gelişimiyle ilgili konularda geliştirebilecekleri, öğretmenlerimizle birlikte çocuklarının eğitimiyle ilgili sorumlulukları paylaşabilecekleri ve sınıflarında çocuklarıyla birlikte vakit geçirebilecekleri bir ortam sunmaktayız.
Öğrenci :2094
Sabah 07:00 - 12:20 Öğlen 13:00 - 18:40
İldeki Toplu Taşıma araçlarıyla yapılmaktadır
Ahmet Yesevi Mahallesi Açıksu Caddesi Tugay Bitişiği
Okulumuz il merkezinde bulunmaktadır.